Bleskovka o Nightwish

31. ledna 2009 v 20:40 | Ifinka |  Bleskovky
Pls přečtěte si to(myslím to vážně, jinak by bylo zbytečný to psát;-))
Ahoj, ikdyž mě to moc nebaví, rozhodla sem se udělat bleskovku bude trvat tak nějak dýl<- njn

No je celá jen a jen o NW, takže jestli je neposloucháš tak se do ní logicky nezapojuj

Diplomky samozřejmě udělam, ikdyž jsou asi stejně na nic:-D

Možná se krom většiny mejch SBéček nezapojí nikdo ale život je holt krutej... :-D

Zlá Ifinka tentokrát zavraždí vaše kreativní psaní a dá vám možnosti.. ..muhaha :-)

Jestli vám snad žádná z možností nic neříká, odpovězte na otázku aspoň, neznám , nevim co to je... ...aspoň ňákou klávesnickou účast ať mám víc chuť dělat vám diplomek;-)

Konec keců de se na to:

1.Co posloucháš?
a)metal
b)rock
c)pop
d)poprock
e)hip hop
f)R'n'B
2.Posloucháš Nightwish?
a)jo
b)někdy
c)ne
d)neslyšela sem o nich(o dost přicházíš)
3.Nejoblíbenější album:
a)angel fall first
b)Oceanborn
c)Wishmaster
d)Century child
e)Once
f)DPP(Dark passion play)
4.Co si myslíš o Emppuovi?
a)Je nejlepší
b)Takovej malej trpaslík..
c)nic moc
d)nemám ho moc ráda
e)kdo to je?
5.Jaká barva vlasů Anett sluší?
a)černá
b)hnědozrzavá
c)blonďatá
d)ať si ju radši oholí!
6.Já vim já vim, ale musim se zeptat, Anett nebo Tarja?
a)Tarja
b)Anett
c)obě
d)ani jedna
7.Hraješ na něco?
a)jo
b)ne
c)hraju na nervy
8.Líbí se ti Tarja sólově nebo ne?
a) Její album MWS je dobré
b)už jí moc neposloucham
c) s NW byla lepší
d)vůbec ne
9.Znáš projekty:"NW je naše druhá rodina" a "NW revoluce" ?
a)jo sem v nich zapojený/á
b)něco se ke mně doneslo
c)nevím co to je
10.Líbí se ti starej styl skupiny nebo ti vyhovuje styl DPP:
a)starej styl:Tarju zpátky!
b)asi víc ten starej,ale DPP mi nevadí, něco z toho je dcl slušný
c)určitě ten novej, mam DPP radši než ostatní
d)jsou oboje hrozné
f)vyjde to nastejno
11.Koho máš z NW nejradši?
a)nej byla Tarja
b)Emppu
c)Tuomas
d)Marco
e)Jukka
f)Anett
12.Kterou z níže uvedených písní máš nejradši?
a)Nemo
b)Deep silent complete
c)Wishmaster
d)Ghost love score
e)Meadows of heaven
f)Sleeping sun
g)Ever dream
f)Ocean soul
13.Co na diplom?
->napiš sám(sama) :-D

Zatím kiitos za účast
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Bels Bels | Web | 31. ledna 2009 v 20:46 | Reagovat

1.a

2.a

3.b

4.b

5.a

6.a

7.c

8.c

9.c

10.b

11.e

12.f

13.Jukku ;-)

2 Ariel Ariel | Web | 31. ledna 2009 v 20:49 | Reagovat

1.Co posloucháš?

a)metal

2.Posloucháš Nightwish?

a)jo

3.Nejoblíbenější album:

e)Once

4.Co si myslíš o Emppuovi?

b)Takovje malej trpaslík..

5.Jaká barva vlasů Anett sluší?

a)černá

6.Já vim já vim, ale musim se zeptat, Anett nebo Tarja?

a)Tarja

7.Hraješ na něco?

b)ne

8.Líbí se ti Tarja sólově nebo ne?

a) Její album MWS je dobré

9.Znáš projekty:"NW je naše druhá rodina" a "NW revoluce" ?

c)nevím co to je

10.Líbí se ti starej styl skupiny nebo ti vyhovuje styl DPP:

a)starej styl:Tarju zpátky!

11.Koho máš z NW nejradši?

c)Tuomas

12.Kterou z níže uvedených písní máš nejradši?

f)Sleeping sun

13.Co na diplom?

Tuomasa samozrejme:)

3 Daniela_SB Daniela_SB | Web | 31. ledna 2009 v 20:50 | Reagovat

1) a

2) a

3) d

4) a

5) s (myslím, že to malo byť d)

6) a

7) b

8) a

9) b

10) a

11) c

12) a

13) Tarju;)

4 AtezadoMariposa AtezadoMariposa | E-mail | Web | 31. ledna 2009 v 22:49 | Reagovat

1)Metal

2)Jasně

3)Líbí se mi většina písniček a je mi jedno z jakýho alba jsou :)

4)Dala bych možnost a i b :-D :-D

5)Když už, tak černá

6)Nastopro Tarjuš :-D

7)Akorát tak na nervy xD

8)Líbíla se jako zpoěvačka NW, ale líbí se mi i solově :)

9)Něco jsem o tom slyšela xD

10)Rozhodně ten starej !! Z DPP se mi sice občas něco líbí, ale žádná sláva to není

11)Tuomase a Marca :)

12)Ghost Love Score

13)Tak třeba Tuomase

5 Nighty Nighty | Web | 31. ledna 2009 v 23:40 | Reagovat

1) metal

2) jo

3) DPP

4) Je nejlepší!!!

5) Černá, rozhodně:-)

6) Obě :)))

7) Jo

8) S NW byla lepší..

9) Jo, sem v nich zapojená..

10)  Vyjde to nastejno:-))

11) Tuomas :-*

12) Ghost Love Score..

13) Jedině Tuomaska!!:D

Děkujuu, jinak ptala ses na spřátelení. Tvoje stránka je krásná, zítra si tě přídám ahoj!

6 cicuSH* cicuSH* | Web | 1. února 2009 v 10:49 | Reagovat

►punk-rock

►nie

►žiadny

►nepoznám

►nepoznám

►ani jedna

►nie

►neviem

►neviem, nepoznám

►nepoznám ju

►nepoznám

►žiadnu

►american curl

7 Anna  SB Anna SB | Web | 1. února 2009 v 12:18 | Reagovat

1. a) metal

2. a) jo

3. e) Once

4. c) nic moc

5. a) černá

6. c) obě--, ale musím uznat, že Tarja mi sedí víc...

7. a) jo

8. a) Její album MWS je dobré

9. b) něco se ke mně doneslo--, ale skoro nic o tom nevím...

10. b)asi víc ten starý,ale DPP mi nevadí, něco z toho je docela slušné

11. c) Tuomas

12. d) Ghost Love Score♥

13. TAROT

8 Wicked Mind ( Murtagh ) Wicked Mind ( Murtagh ) | Web | 1. února 2009 v 13:23 | Reagovat

1.Co posloucháš?

a)metal

2.Posloucháš Nightwish?

a)jo, to je prostě nej kapela!!!!!!!

3.Nejoblíbenější album:

e)Once

f)Dark passion play

Tyhle dvě jsou nejlepší, nevím jak se rozhodnout XD

4.Co si myslíš o Emppuovi?

b)Takovej malej trpaslík.. A je s ním sranda XD

5.Jaká barva vlasů Anett sluší?

a)černá ( jasně že černá, ta je skvělá :D )

6.Já vim já vim, ale musim se zeptat, Anett nebo Tarja?

c)obě

7.Hraješ na něco?

b)ne, ale chtěl bych :(

8.Líbí se ti Tarja sólově nebo ne?

c) s NW byla lepší

9.Znáš projekty:"NW je naše druhá rodina" a "NW revoluce" ?

c)nevím co to je... ale rád bych to věděl

10.Líbí se ti starej styl skupiny nebo ti vyhovuje styl DPP:

c)určitě ten novej, mam DPP radši než ostatní.. Spíš tohle, tam se to pořádně rozjíždí XD

11.Koho máš z NW nejradši?

f)Anett ale těžko říct, všechny mám mooooc rád! :)

12.Kterou z níže uvedených písní máš nejradši?

e)Meadows of heaven

g)Ever dream... Ale Wish I had an angel je stejně nejlepší♥ :))

13.Co na diplom?

Drak Safira

9 Yontalcar Yontalcar | E-mail | Web | 1. února 2009 v 16:16 | Reagovat

1. a) metal

2. a) jo

3. e) Once

4. f) skvělej kytarista s úžasným humorem:-)

5. a) černá

6. c) obě - jsou to Noční dámy jak se sluší a patří!

7. a) jo, klávesy to je moje:)

8. a) její album MWS je úžasné!

9. a) jo, jsem v nich zapojený...jen tak mimochodem, jsem jedním ze zakladatelů:)

10. f) vyjde to nastejno - tím chci ale říct, že muzika a styl o kterém mluvíš je stále stejná, jen se dále vyvíjí! Tak jako Tuomas. Jinak, éry Tarjy a Anette jsou zcela odlišné, to je jasné:-)

11. f) Anette:) To je takový naše sluníčko:D

12. c) Wishmaster - to je jasná volba:)

13. Tak třeba....Anette Olzon s Melissou Ferlaak:)

10 Anet ♥SB♥ Anet ♥SB♥ | Web | 1. února 2009 v 17:38 | Reagovat

1. a) metal

2. a) jo

3. e) Once

4. f) ne že ho nemámk ráda, není mi sympatickej:-)

5. a) černá

6. a) Tarja

7. a) jo - hrála jsem na flétnu, sem tam si písknu:-) a na nervy:-)

8. a) Její album MWS je dobré

9. b) něco se ke mně doneslo

10. b)asi víc ten starej,ale DPP mi nevadí, něco z toho je dcl slušný

11. c)Tuomas

12. a)Nemo

13. HIM

11 Ifinka Ifinka | Web | 1. února 2009 v 19:36 | Reagovat

-----THE END OF THIS BLESKOVKA-----

->->->->KIITOS<-<-<-<-

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama